Workshops

 

De afgelopen jaren heb ik met regelmaat workshops aangeboden vanuit diverse invalshoeken. Ik beleef veel plezier aan het geven van workshops die in mijn gevoel aansluiten bij dat wat nodig is, op dat moment in de tijd. Ik sluit mijn workshops dus zoveel mogelijk aan bij de actualiteit. Dit is vooral een energetische afstemming, waarbij elementen als seizoenen, cycli en tijdsbeeld een rol spelen.

 

‘Leer jezelf steeds beter kennen, zodat jij
als mens kunt groeien en bloeien’

 

In deze tijd merk ik dat mensen graag kort en snel in de kern willen worden aangeraakt. Geen poespas, maar wel themagericht en betekenisvol werken. Werken is natuurlijk het woord wat past bij een workshop. Binnen de context van de workshop wordt je uitgenodigd om met jezelf aan het werk te gaan.

 

Onderstaande workshops hebben in de afgelopen tijd zoal plaatsgevonden:

  • Karakterstructuren, jij bent het instrument
  • Loswerken met paarden
  • Maya windrichtingen en opstellingen
  • Het staat in je handen geschreven (vedische handlijnkunde)
  • Numerologie
  • Journey to Self; i.s.m. Aileen Penn als gasttrainer

 

Deze diversiteit in onderwerpen en ‘instrumenten’ hebben gemeenschappelijk dat jij en jouw proces altijd centraal staan. Jezelf steeds beter leren kennen en steeds meer bewust worden, daar gaat het om. Zodat jij als mens kunt gaan groeien en bloeien.


Workshop Soul©art maken

Onder mijn begeleiding kun je op zondag 10 januari 2016 jouw Soul©art vormgeven. Door allerlei oefeningen, meditatie, maar vooral met het intuïtief verzamelen van materiaal, komen we in deze middag tot een unieke reminder voor jouw zielsbeweging. Je gaat met jouw eigen Soul©art naar huis!
En, maak je geen zorgen, laat je niet afleiden door oude overtuigingen dat je niet creatief (genoeg) bent of zo… Deze middag help ik je te leren luisteren naar je innerlijke stem, jouw eigen verbeeldingskracht en jouw natuurlijke innerlijke, creatieve bron. Van daaruit volgt de rest vanzelf!

Praktische informatie
Workshop Soul©art maken
Data:
Zondag 10 januari 2016 van 13.00-17.00 uur
Kosten:
€ 35,00 incl. BTW
Deze dag is inclusief koffie, thee, lunch en lekkers
Locatie:
Arnhem