‘Leven vanuit liefde in plaats van leven vanuit angst.

Dat is leven vanuit je hart, vanuit wie jij werkelijk bent’

Om inzichten en ontwikkelingen tot uitdrukking te kunnen brengen is het essentieel om jouw persoonlijke ontwikkeling te ‘vertalen’ in gerichte acties. Dat geeft je focus en daadkracht, waardoor in jouw leven de effecten van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling onmiddellijk zichtbaar worden. Of het nu gaat om een training, een coachtraject of organisatieontwikkeling, de aanpak is altijd persoonlijk en professioneel. Eén van de belangrijkste kenmerken van de aanpak van SOY is het ‘aanraken’ van jou als mens.

Werkwijze

SOY mens en ontwikkelen kiest voor een integrale aanpak, die zich manifesteert in de kaders van waaruit SOY werkt. Het gaat om ‘aanraken’ in de ziel, via het lichaam, het hart en het hoofd. Kaders die hier een mooie bijdrage aan kunnen leveren zijn afkomstig uit NLP, systemisch werken, energetisch lichaamswerk, transactionele analyse, transpersoonlijke psychologie, kundalini yoga en expressievormen. Het gaat om de bewustwording van je eigen communicatie, het verbinden en vertalen van je eigen innerlijke beelden, het ervaren van jouw lichamelijke blokkades en het vormgeven van inzichten in beeld, geluid en gevoel.

Leven vanuit liefde

Als het jou lukt om als mens weer hernieuwd in contact te komen met je eigen kracht, kun je als mens weer gaan leven vanuit het contact met je eigen kern. Dat is leven vanuit je eigen hart. LEVEN in plaats van overleven. Hierdoor komt er veel energie vrij en gaat de (levens)energie weer stromen. Andere belangrijke effecten zijn: rust, communicatieve zelfsturing, verantwoordelijkheid nemen en dragen, focus, gerichtheid op bereiken in plaats van op vermijden en leven vanuit liefde in plaats van leven uit angst.

Wil jij ook leven vanuit wie jij werkelijk bent?