‘Wat blijft er over als alles wat je doet en wat je lijkt te zijn

wegvalt, Wie ben je dan?’

Het leven is een grote avonturenreis, de mijne ook! Het heeft me steeds opnieuw geleerd te kijken, te kiezen en te weten wanneer ik op mijn pad ben. Soms moest ik met een shock wakker gemaakt worden, met als resultaat dat ik met hernieuwde verwondering kon kijken naar de wereld en naar de manier waarop ik rondloop in de wereld.

Werkervaring heb ik op verschillende manieren opgedaan. Als lijnmanager, opleidingsmanager, trainer, coach, opsteller en kundalini yoga teacher. In het bedrijfsleven was ik zo’n elf jaar actief in management functies in loondienst. Vanaf 2005 werk ik met mensen en organisaties vanuit mijn eigen bedrijf SOY mens en ontwikkelen. Daarnaast heb ik een paar jaar met een samenwerkingspartner een bedrijf gehad met de naam Animis. Naast SOY ben ik momenteel ook mede-vennoot in True Nature NOW. Wat ik ook doe in welke functie dan ook, (bewustzijns)ontwikkeling speelt steeds weer een belangrijke rol.

Groeien is natuurlijk en organisch, waarbij we steeds een cyclisch proces doormaken om tot meer bewustwording te komen. De meest interessante vraag is wat er over blijft als alles wat je doet en wie je lijkt te zijn wegvalt, wie ben je dan?

In mijn beleving zijn wij mensen niet voor niets rechtop gaan lopen. Zo kunnen wij met onze voeten op de grond en ons hoofd in de wolken leven.

Belangrijke waarden in mijn werk zijn: contact, vertrouwen, beweging, persoonlijke kracht, humor, autonomie, verbinding, confrontatie en speelsheid.

Ik Ben, wie ben jij?