‘Wij mensen zijn niet voor niets rechtop gaan lopen.

Zo kunnen wij met onze voeten op de grond

en ons hoofd in de wolken leven’

Mijn eigen avonturenreis kent vele aspecten en inzichten. De beste inzichten heb ik gekregen door wakker te worden, te ervaren en met verwondering te kijken naar de wereld en naar de manier waarop ik rondloop in deze wereld.

 

Werkervaring heb ik op verschillende manieren opgedaan. Van lijnmanager naar opleidingsmanager, naar trainer, naar coach, naar mensontwikkelaar. In het bedrijfsleven was ik zo’n elf jaar actief in loondienst. Vanaf 2005 werk ik met mensen en organisaties vanuit mijn eigen bedrijf SOY mens en ontwikkelen. Daarnaast heb ik een paar jaar met een samenwerkingspartner een bedrijf gehad met de naam Animis. Mensontwikkelaar is een kreet die ik nu gebruik om aan te geven waar mijn passie ligt, namelijk het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik vind het van belang om jezelf als mens te blijven ontwikkelen. Groeien is natuurlijk en organisch, waarbij we steeds een cyclisch proces doormaken om tot meer bewustwording te komen. Zelf blijf ik ook actief groeien en ontwikkelen zodat ik vanuit mijn kern, in werkelijk contact en verbinding, jou kan blijven ontmoeten en spiegelen. Waarom de naam SOY? Dit is de Spaanse vertaling van ‘ik ben’. Gevoelsmatig heb ik altijd al veel met Spanje gehad.

 

Ik ervaar het als hartverwarmend als ook andere mensen voelen hoe het is om opnieuw contact te maken met hun eigen kern. In mijn beleving zijn wij mensen niet voor niets rechtop gaan lopen. Zo kunnen wij met onze voeten op de grond en ons hoofd in de wolken leven.

 

Belangrijke waarden in mijn werk zijn: contact, vertrouwen, beweging, persoonlijke kracht, humor, autonomie, verbinding, confrontatie en speelsheid.

 

Ik ben, wie ben jij?