Coachen in werkcontext

 

Heb jij behoefte aan individuele begeleiding bij je professionele ontwikkeling? Het coachtraject is een manier om resultaatgericht en op maat te werken aan het vrijmaken van jouw potentiële kwaliteiten.

Coaching helpt bij het verbeteren van je zelfsturend vermogen, het vergroten van je zelfvertrouwen, het vergroten van je communicatieve effectiviteit en de vermindering van energieverlies.

 

‘Maak contact met jouw vonk

en krijg energie van je werk’

 

Jouw vraag staat centraal

Zo kun je als leidinggevende vragen hebben rondom persoonlijk leiderschap. Mogelijk vragen organisatieveranderingen ander gedrag van je of ben je zelf bezig met thema’s rondom zingeving. Als coach kan ik je dan vanuit jouw persoonlijk leiderschap begeleiden zodat je weer in je kracht komt te staan. Als ervaren medewerker heb je wellicht vragen omdat je aan een nieuwe fase van je loopbaan gaat beginnen. Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar passend werk. Een coach die je helpt bij jouw zoektocht en je steunt bij het maken van keuzes, is dan heel prettig. Misschien ben je als startende medewerker bezig om je eigen kwaliteiten te ontdekken en passend in te zetten. Een coach die je vragen stelt over hoe jij dat wat jij belangrijk vindt kunt gaan inzetten, is dan een welkome steun in je rug. Als directeur, ondernemer of lid van het managementteam, ben je dagelijks bezig met het maken van strategische keuzes. Een heldere visie en missie is dan onontbeerlijk. Mogelijk zoek je daarbij een klankbord en een sparringpartner.

 

Kortom, bij allerlei vragen en thema’s kan een coachtraject je helpen om het beste uit jouw professionele loopbaan te halen.

Het coachtraject

Ieder coachtraject start met een kennismaking waarbij jouw coachvraag centraal staat. Aan het eind van deze eerste afspraak is jouw vraag duidelijk en kan er gezamenlijk een traject worden bepaald. Belangrijk is wel dat beide kanten de samenwerking zien zitten en dat er een ‘klik’ is. Pas als we allebei volmondig JA zeggen, kan het coachtraject van start gaan.

 

De kennismaking is gratis indien jij besluit het coachtraject te gaan doen bij SOY mens en ontwikkelen. Mocht je anders besluiten, dan kost de kennismaking € 40,-. De tijdsinvestering is een uur.

 

Het coachtraject bestaat gemiddeld uit zeven afspraken van 1,5 uur, inclusief de kennismaking en een evaluatie. De kosten bedragen € 125,- voor organisaties en bedrijven per sessie, exclusief BTW.