Kundalini yoga

Een paar jaar geleden ben ik na allerlei andere yoga ervaringen, uitgekomen bij Kundalini. Een yogavorm die zich op een directe manier richt op bewustzijnsverruiming en op het activeren van je levensenergie. Bovendien een vorm die perfect aansluit bij de tijd waarin we leven. 

Een yogavorm die zich op een directe manier richt op bewustzijnsverruiming en op het activeren van je levensenergie

We leven in een snel veranderende wereld waarin oude structuren uitgewerkt zijn en verdwijnen. Een tijd waarin het meer dan ooit nodig is om het fundament in jezelf te voelen en te verstevigen, zodat je daar houvast vindt. Noodzakelijk, ook om de stem van je innerlijk weten te zuiveren, zodat je kunt luisteren naar de waarheid van je hart. Kundalini yoga is een prachtig hulpmiddel om op een dynamische manier te ontdekken wat jouw potentieel is en hoe je dit meer en meer kunt vrijmaken en inzetten. Voor mij sluit het dan ook perfect aan op mijn activiteiten en op mijn levensmotto: Lef je leven!

Deze spreuk reist al een tijdje met me mee. Het betekent voor mij de moed hebben om je hart te volgen. Dat vraagt erom te kunnen kijken met een compassievolle blik naar jezelf en naar de wereld. De weg van overleven naar voluit Leven, vraagt focus, innerlijke kracht, vertrouwen, zachtheid en veel liefde.

Een heel dynamische en zeer effectieve manier om ‘ingetuned’ door het leven te stappen

De rijkdom van Kundalini yoga zit hem in de volledigheid van de ervaring. Het is wijsheid van duizenden jaren oud, waarbij mantra (sound), mudra (handbewegingen), kriya (serie oefeningen), relaxtijd en pranayama (ademhaling) in iedere les terugkomen.

Kundalini yoga is een heel dynamische en zeer effectieve manier om ‘ingetuned’ door het leven te stappen.

Voel je welkom om te komen uitproberen of mee te doen!

Praktische info

  • Yogahouse Arnhem Putstraat 11 Arnhem: Dinsdag 19.00-20.15 (ook als ZOOM livestream te volgen) Woensdag 10.30-11.45(ook als ZOOM livestream te volgen) Woensdag 17.30-18.45 (ook als ZOOM livestream te volgen)
  • Zaterdagochtend 8.30-09.45 ZOOM livestream
  • Proefles(sen): 1x €10,-; 3x €25,-
  • 10-strippenkaart €120,- (6 maanden geldig vanaf ingangsdatum)
  • Abonnement 1x p.w. €250 (jan-juli 2021)
  • Onbeperkt abonnement €350 (jan-juli 2021)